Matcha latte er både fotogen og spækket med antioxidanter
Derfor bør du tilføje den til dit menukort ;)
Sådan laver du Matcha latte
Du skal bruge: 2 tsk Matchapulver 1 dl 80 grader varmt vand 2 dl mælk (f.eks havre) Udstyr: El-piskeris Mælkeskummer/steamer
Hvorfor skal jeg tilbyde mine gæster matcha?
Matchas popularitet er stødt stigende og den grønne superfood har særligt vundet stort indpas hos de unge forbrugere. Matcha te - og Matcha latte er "all over" Instagram og Tiktok, da den smukke grønne drik både er fotogen og spækket med antioxidanter. For den sundhedsbevidste og kvalitetsbevidste cafégæst er matcha latte et naturligt valg!
Mere end te
På grund af sin pulverform er matcha utroligt alsidigt. Du kan derfor bruge matchapulver til f.eks at tilbyde smukke og unikke desserter, snacks og drinks. Du kan lave alt fra iced-jordbær-matcha-latte til chiagrød med matcha til matcha-bowls.
Matcha fra Matchacha
Hos Matchacha sælger vi kun økologisk ceremonial grade matcha fra Japan, som er den højeste kvalitet. Dette ses på den smukke intense farve og kan smages ved at teen er rund og blid - og ikke bitter, som matcha af dårligere kvalitet ofte er. Grunden til at vores matcha har en helt anden smag end matcha af dårligere kvalitet, skal bl.a. findes i den måde som teen dyrkes og fremstilles på.
Vores matcha fra Japan bliver nænsomt dyrket i skyggen og når den høstes bliver stænglerne og venerne fjernet, så kun de bedste og saftigste dele af bladene er tilbage. Herefter bliver bladene dampet kortvarigt for at stoppe gæringen. Til sidst bliver de tørrede blade malet til et helt fint pulver ved hjælp af en granitstenmølle.