Hvem står bag Matchacha?

Nanna Svendsen og Nohr laver matcha på køkkenbordet derhjemme Nanna Svendsen og søn laver matcha på køkkenbordet

Matchacha er en virksomhed grundlagt i 2022, som er født ud af kærlighed til det smukke grønne superfood-pulver.

Det hele startede da jeg Nanna Svendsen, var på barsel efter fødslen af min søn. Jeg drak uendelige mængder kaffe, på grund af de få timers afbrudt søvn min søn lod mig få. I takt med at jeg indtog mere og mere kaffe, kunne jeg mærke at min krop fik det dårligere og dårligere. Ofte kunne jeg mærke at min krop var stresset af koffein og med tiden oplevede jeg uro, angst og hjertebanken, fremfor at få det energiboost jeg havde brug for. Jeg begyndte at undersøge alternativer til mit daglige kaffeindtag. Jeg stødte gang på gang på Matcha, som jeg havde hørt om tidligere, og smagt en enkelt gang - og IKKE var fan af. Jeg syntes at det smagte af hø eller græs, så jeg var ikke solgt. Dog lærte jeg hurtigt at der er enorm forskel i smagen på god og dårlig Matcha. Så jeg besluttede mig for at give det en chance til - denne gang med en Matcha af god kvalitet. 

Men hvor skulle jeg skaffe det? Og hvordan kunne jeg vide at det var af god kvalitet? Jeg blev meget optaget af Matcha, og i min iver efter at at lære mere om den smukke grønne superfood kom jeg i kontakt med en japansk te-mester kaldet Naoki Matsuo. Jeg blev meget klogere på Matcha, og valgte at bestilte min første sending af Matcha hjem fra Japan til min kæreste og jeg. 

Import af kvalitets Matcha fra Japan startede således som et personligt behov, og har siden udviklet sig til at være en webshop til andre i samme situation som jeg stod i, i starten af 2022. Den grønne superfood har vundet indtog i store dele af verden, og mens de i Japan har drukket Matcha de sidste 800 år, er vi først her i Danmark for alvor ved at få øjnene op for det grønne pulver - det vil vi gerne være med til at udbrede!