Chiagrød med Matcha
Denne chiagrød er super nem at lave - den skal dog laves dagen før, da den skal stå på køl over natten. Matchapulveret tilføjer ekstra antioxidanter til at starte dagen på den bedste mulige måde.
INGREDIENSER
- 5 dl plantemælk (f.eks. hjemmelavet cashewmælk eller havremælk)
- 1 tsk matcha
- 2 tsk acaciehonning eller ahornsirup (kan udelades)
- 6 spsk chiafrø
Topping:
- Friske bær (f.eks. blåbær)
- Kokosflager
- 1 tsk honning eller ahornsirup (kan udelades)
SÅDAN GØR DU:
- Sigt matchaen ned i lidt af mælken og pisk det godt igennem. Pisk resten af mælken i, rør honning i, tilsæt vaniljepulver og til sidst chiafrø. Anret i to store glas, så det er portionsanrettet med det samme.
- Lad glassene stå på køkkenbrodet i 10 minutter, rør i det igen, sæt låg på og sæt dem på køl. Lad den stå i min 6 timer og gerne natten over.
- Servér med friske bær eller frugt, og hvad du ellers har lyst til. Vi har her brugt blåbær, lidt tørrede kokoschips og ahornsirup.