Chiagrød med Matcha


Denne chiagrød er super nem at lave - den skal dog laves dagen før, da den skal stå på køl over natten. Matchapulveret tilføjer ekstra antioxidanter til at starte dagen på den bedste mulige måde. 


INGREDIENSER

  • 5 dl plantemælk (f.eks. hjemmelavet cashewmælk eller havremælk)
  • 1 tsk matcha
  • 2 tsk acaciehonning eller ahornsirup (kan udelades)
  • 6 spsk chiafrø

Topping:

  • Friske bær (f.eks. blåbær)
  • Kokosflager
  • 1 tsk honning eller ahornsirup (kan udelades)

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Sigt matchaen ned i lidt af mælken og pisk det godt igennem. Pisk resten af mælken i, rør honning i, tilsæt vaniljepulver og til sidst chiafrø. Anret i to store glas, så det er portionsanrettet med det samme.

  2. Lad glassene stå på køkkenbrodet i 10 minutter, rør i det igen, sæt låg på og sæt dem på køl. Lad den stå i min 6 timer og gerne natten over.

  3. Servér med friske bær eller frugt, og hvad du ellers har lyst til. Vi har her brugt blåbær, lidt tørrede kokoschips og ahornsirup.

 

 

 


Køb din Matcha nu