Drik ·
Golden Matcha latte
Anti-inflammatorisk Golden Matcha latte
Opdag den dejlige smag og de sundhedsmæssige fordele ved en anti-inflammatorisk Golden Matcha latte – en drik, der ikke kun forkæler dine smagsløg, men også giver din krop et boost af næringsstoffer og antioxidanter.
Golden Matcha latte kombinerer det unikke smagsspektrum af matcha med de antiinflammatoriske egenskaber af gurkemeje og den let krydrede varme fra ingefær og kanel. Resultatet? En opkvikkende drik, der er perfekt til at starte dagen på eller som en genial immunbooster til dit immunforsvar.
Her er, hvad du skal bruge for at lave den gyldne skønhed:
Ingredienser til en kop:
- 1,5 dl kokosmælk
- 1,5 dl vand
- 0,5 tsk gurkemeje
- 0,5 tsk stødt ingefær
- 1 tsk kanel
- Et nip cayennepeber
- Et nip kardemomme (kan udelades)
- Et nip friskkværnet sort peber
- 1-2 tsk. Matcha pulver
- 0,5 dl varmt vand (80 grader)
Udstyr:
- Økologisk matcha pulver
- Matcha bambuspiskeris med tilhørende Matcha bambusholder
- Matchaskål
- Mælkeskummer eller en gryde
SÅDAN GØR DU:
- Hvis du har en mælkeskummer, bland kokosmælk, vand og krydderier i den. Opvarm og skum blandingen, indtil den er ensartet. Alternativt kan du tilføje ingredienserne til en lille gryde og varme det hele op, mens du pisker det sammen. Pas på, at mælken ikke koger.
- Tilbered din Matchashot ved at blande 1-2 tsk Matchapulver med 0,5 dl 80 grader varmt vand. Brug et bambuspiskeris for at undgå klumper og opnå den bedste skummende tekstur.
- Bland din Matchashot med den krydrede mælk, og top det hele eventuelt med lidt ekstra kanel for en ekstra smagsoplevelse
Nu er du klar til at nyde den skønne og helbredende Anti-inflammatorisk Golden Matcha latte – en perfekt balance mellem smag, sundhed og velvære.