Matcha-cashew smør er en sund og smuk snack til f.eks. at smøre på brød og frugt eller komme i smoothies og havregrød. Du skal kun bruge 2 ingredienser - men en del tålmodighed.
INGREDIENSER
- 50g cashewnødder
- 2 tsk. Matcha
SÅDAN GØR DU:
- Tilføj cashewnødder i en foodprocessor og blend i ca. 5 minutter. Sørg for løbende at skrabe rester af cashew ned fra siderne. Vær tålmodig. Først vil cashewnødderne blive til fint "cashew-støv", hvorefter de vil afgive deres naturlige olier. Efter ca. 5 minutter vil det blive til en cremet masse.
- Tilføj 2 tsk. Matcha og kør videre med foodprocessoren til det hele er godt blandet. Matcha-cashew smørret kan holde sig i køleskabet i ca. 1 måned.
- Brug f.eks. smørret på surdejsbrød som mig, hvor jeg har tilføjet bananskiver, kokosflager og tahin eller jordbærskiver, blåbær og lidt tørret hindbær.
Du kan også putte smørret på skiver af frugt såsom æble eller eller banan for en lækker og hurtig snack. Jeg tilføjer også smørret til mine smoothies eller rør det i min havregrød om morgenen.