Matcha Granola
INGREDIENSER
- 200g havregryn
- 90g nødder (mandler, cashewnødder, hasselnødder)
- 20g kokosflager
- 3 spsk Ahornsirup eller akaciehonning
- 3 spsk kokosolie
- 1 nip salt
- 1 spsk matcha
- 50 g tørrede frugt (gojibær, tranebær)
SÅDAN GØR DU:
- Start med at tænde ovnen på 180 grader.
- Hak nødder fint og tilsæt alle ingredienser (på nær den tørrede frugt) i en skål. Bland godt. Læg granola på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 10 min. Rør rundt i granolaen undervejs.
- Tag bagepladen ud af ovnen og lad granolaen køle af. Overfør granola til en lufttæt beholder, tilføj de tørrede frugter og bland godt.
Granolaen kan holde sig et par uger - hvis den får lov ;)